Nieuws

Boek "In de Wulf" van Kobe Desramaults nu te koop (19/11/2010)

Kobe Desramaults, Annick Vansevenant boek KobeCulinair raffinement staat centraal in de innovatieve keuken van Kobe Desramaults. De chef van het sterrenrestaurant ‘In De Wulf’ en medeoprichter van de ‘Flemish Foodies’ creëert opmerkelijke gastronomische gerechten, geïnspireerd door zijn Vlaamse roots en de nabijheid van de zee. Streekproducten, schelp- en schaaldieren nemen in de keuken van Kobe een bijzondere plaats in en hij creëert er ware smaakexplosies mee. In zijn eerste boek toont Kobe Desramaults ons de talrijke rijkdommen van de Westhoek. Als inleiding schildert auteur Annick Vansevenant een prachtig portret van deze streek, aan de hand van thema’s als de zee, de Ijzer, de Grote Oorlog, Dranouter… Na een korte voorstelling van de chef en zijn restaurant brengt Kobe Desramaults een 40-tal innovatieve gerechten op basis van een of meerdere streekproducten. De recepten worden geïllustreerd met korte bijdragen over de specifieke eigenschappen van de gebruikte ingrediënten of de producenten uit de streek.

Boek "In de Wulf" van Kobe Desramaults nu te koop